Search
Close this search box.

Liikkeet

Virkeä Vantaanportti Retail Park tarjoaa monipuolisen kattauksen liikkeitä ja palveluita koko perheen tarpeisiin. Meiltä löydät arkea sujuvoittavat palvelut aina  päivittäistavarakaupasta pesulaan ja autoista erikoisliikkeisiin. Tervetuloa palveltavaksi!

BMW Bavaria on Suomen suurin BMW-jälleenmyyjä ja tarjoamme parasta asiantuntijuutta BMW-autollesi. Meiltä löydät uusimmat BMW-mallit sekä laajan valikoiman käytettyjä autoja, mm. sertifioidut BMW Premium Selection sekä MINI Next vaihtoautot. Merkkihuoltomme huollattaa BMW ja MINI autosi luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Palveluistamme löydät myös vauriokorjaamon ja renkaanvaihdon. Bavaria-logot löytyy Jaolta Tallberg/Vantaanportti

Yhteystiedot

Antaksentie 4, 01510 Vantaa

Rakennus A
Tervetuloa Vantaanportin myymäläämme! Pääsisäänkäynnin löydät Vantaa Retail Parkin päädystä, Antaksentien viereiseltä pysäköintialueelta. Rexelin sähkötukku tarjoaa huippulaatuiset sähköalan tuotteet ja parhaat palvelut kaikille sähköalan ammattilaisille.

Yhteystiedot

Rakennus B
Me Kvikissä olemme erikoistuneet kauniisiin, tanskalaiseen muotoiluun perustuviin keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja vaatekaappeihin yllättävän edulliseen hintaan. Uskomme, että jokaisella on oikeus tyylikkääseen, hyvin tehtyyn keittiöön ja kotiin, jonka suunnittelu ja ostaminen on yhtä helppoa kuin munakkaan valmistaminen.

Yhteystiedot

Rakennus B
Pakkala gym kuntosali tarjoaa 700 neliön tilat treenaamiseen 24/7. Meillä on laaja valikoima vapaita painoja, nostoalustat voima- ja painonnostoon sekä viihtyisä, erillinen tila venyttelyhetkille. Suihkulliset pukuhuoneet ja lukolliset kaapit tavaroidesi turvalliseen säilytykseen varmistavat viihtyisän salikäynnin. Meillä on myös maksuton pysäköinti.

Yhteystiedot

ANTAKSENTIE 4B, 01510 VANTAA

Rakennus B
Eurobikerista laadukkaat MP-tuotteet — Suomen suurin moottoripyöräilyvarusteiden ja lisätarvikkeiden erikoisliike. Jo 20 vuotta asiantuntevaa kauppaa. Meillä on moottoripyöräily veressä!

Yhteystiedot

Rakennus B
Storm Motor Vantaa tarjoaa moottoripyörävarusteet ja mp-varaosat. Valikoimaamme kuuluvat ajoasut, moottoripyörän varaosat, moottoripyörätarvikkeet ja -kypärät sekä muut tuotteet moottoripyöräilyyn.

Yhteystiedot

Antaksentie 4, 01510 Vantaa

Rakennus B
Rinta-Joupin Autoliike myy, ostaa ja huoltaa ajoneuvoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi yli 70 vuoden ajan. Uudet ja käytetyt autot laajasta valikoimasta. Mahtavia tarjouskampanjoita. Rahoitus, vaihtoautoturva, vakuutukset ja loppuvelan lunastus, kaikki kerralla kuntoon.

Yhteystiedot

Automyynti avoinna ma-pe 10.00-18.00, la 10.00-16.00

Rakennus B
Nordrum tarjoaa huolella valittuja lasiterasseja, kasvihuoneita, verantoja, piharakennuksia ja paljuja. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Yhteystiedot

Myyntinäyttely: Antaksentie 4 B 01510 Vantaa

Rakennus B
Biketeamilta löydät markkinoiden parhaat moottoripyörämerkit ja kattavan koeajokaluston. Uudet BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita. Lisäksi ajovarusteet, alkuperäiset lisävarusteet ja tietysti huolto ja varaosat.

Yhteystiedot

Antaksentie 4, rakennus C, 01510 Vantaa

Rakennus C
Bilbutiken Helsinki on boutique autoliike joka on erikoistunut premium- ja erikoisautoihin. Etsimme sinulle budjettiisi ja toiveisiisi sopivan auton ja teemme auton hankinnasta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Palveluihimme kuuluvat myös rahoitus-, vakuutus- ja lisäturvapalvelut.

Yhteystiedot

Antaksentie 4, 01510 Vantaa

Rakennus A
Koe Automatrix Oy:n laadukas autoteippaus ja PPF-kiveniskukalvot. Yli kymmenen vuoden kokemuksella suojaamme ja uudistamme autosi ilmeen ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Antaksentie 4a, 01510 Vantaa

Rakennus A
Pesua Vantaan Mattopesu tarjoaa monipuoliset pesulapalvelut sujuvaan arkeen. Pesua pesee puolestasi matot, juhla-asut ja muut hankalat pyykit. Lempeästi, tehokkaasti ja ekologisesti.

Yhteystiedot

Rakennus A
F-musiikista saat kaikki soittimet ja tarvikkeet supernopeasti ja varmasti, suomalaisesta soitinkaupasta. Laaja valikoima soittimia ja tarvikkeita muusikoille ja kotiin.

Yhteystiedot

Rakennus A
Koko perheen sisäleikkipuisto — Yhteistä hauskaa tekemistä lapsille ja aikuisille. HopLop sisäleikkipuistoissa lapset ovat iloisesti irti! On tilaa juosta ja liikkua, kiipeillä ja kömpiä, hyppiä ja pomppia, peuhata ja pelleillä. Osta liput edullisemmin verkkokaupasta!

Yhteystiedot

Rakennus A
Maan kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju Lidl tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia hittejä ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti. Hemmottele makuhermojasi paistopisteemme uunituoreilla herkuilla ja korjaa sesongin sato talteen HeVi-osastollamme – uusi toimitus hedelmiä ja vihanneksia saapuu myymäläämme päivittäin. Laajalla valikoimalla omien merkkien tuotteita takaamme, että edullinen hinta ja korkea laatu mahtuvat samaan ostoskoriin. Lidlistä löydät myös viikoittain vaihtuvia käyttötavaroita, joten jokainen kauppareissu on uusi seikkailu. Kansainvälinen etuohjelmamme Lidl Plus tuo puhelimeesi palveluita, ajankohtaista tietoa ja runsaasti rahanarvoisia etuja. Lue lisää Lidl Plus -sovelluksesta nettisivuiltamme ja liity säästämisen etujoukkoon!

Yhteystiedot

Rakennus B

Vantaanportti Retailpark

Helsinki-Vantaa lentokenttä

Jumbo Flamingo

Tikkurilan juna-asema